Delovanje Forskolina

Forskolin omogoča telesu,
da začne izločati nakopičeno maščobo

Forskolin je naravna sestavina, ki jo najdemo v korenini indijske koprive (Coleus Forskohlii). Stoletja so to rastlino uporabljali v tradicionalni medicini za zdravljenje različnih bolezni, kot so astma, visok krvni tlak, rak, srčne bolezni, diabetes. Raste v toplih subtropskih področjih z zmernim podnebjem, kot so Indija, Burma in Tajska.

Najnovejše raziskave pa kažejo, da lahko redno jemanje Forskolina odlično razgrajuje nakopičene maščobe v telesu in občutno pomaga pri izgubi telesne teže.

Forskolin povzroči, da se v telesu povečajo vrednosti cAMP!
Kaj to pomeni za nekoga, ki želi shujšati?

Kar nekaj znanstvenih študij je pokazalo, da redno jemanje Forskolina v telesu povzroči povišanje vrednosti cikličnega adenozin monofosfata (cAMP) v celicah. Rezultat tega je, da se iz maščobnih celic začne izločati shranjena maščoba, ki jo telo začne uporabljati kot gorivo. To je za vse tiste, ki želijo 'kuriti' samo odvečno maščobo na svojem telesu odlična novica.

 

Eden od glavnih razlogov za nastanek debelosti je prav
zmanjšanje vrednosti cAMP v celicah
.

Jemanje Forskolina na 100% naraven način dvigne vrednosti cAMP v celicah do optimuma, kar omogoči maščobnim tkivom v telesu (trebuh, zadnjica, stegna, roke,...), da z lahkoto izločajo nakopičeno maščobo.

 

Imate težave s ščitnico?

cAMP prav tako vpliva na delovanje ščitnice, ki ima velik vpliv na metabolizem. Znanstvene študije, ki so jih opravili raziskovalci v Bristowu in Gusburyu so pokazale, da jemanje Forskolina poveča izločanje maščob iz telesa, a kljub izgubi telesne teže pri osebi ohranja mišično maso. Ta informacija je ključna, saj ponavadi izguba teže ponavadi pomeni tudi izgubo mišic, kar neposredno vodi v upočasnjen metabolizem.

 

Forskolin znastvene študije

Študija Goard MP, et al 2005
Rezultati študije: uživanje Forskolina (250mg 10% ekstrakta Forskalina dvakrat na dan) v obdobju 12 tednov ugodno vpliva na telesno sestavo tako, da povečuje kostno maso in ravni testosterona v krvi pri moških s povečano telesno težo.

Študija Univerze v Kansasu leta 2005
Ta študija je skrbno preučila učinek Forskolina na sestavo telesa, testosterona, hitrost presnove in krvni tlak pri udeležencih ratiskave s prekomerno telesno težo.
Rezultati študije: jemanje 250mg Forskalina dvakrat na dan pomaga pri ohranjanju puste mišične mase, prispeva k povečanju kostne mase, medtem ko oseba postopoma izgublja (topi) telesne maščobe. Rezultati študije so bili pozitivni in spodbudni. Udeležencem študije se je občutno znižala telesna teža, medtem ko je mišična masa kljub izgubi teže ostala nespremenjena.
 

 

 

250 mg Forskolin • 20 % izvleček

Najmočnejši izdelek na trgu!

Kako se znebiti maščobnih oblog okoli trebuha?

 

 

  • Zmanjšuje apetit in hrepenenje po hrani.

  • Najmočnejši Forskolin na našem trgu.

  • Odstranjuje odvečno maščobo s telesa.

  • Forskolin vzemite 2x dnevno pred obroki.