Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Učinki jemanja Forskolina:
manjši apetit, povečana razgradnja
maščobe in več energije!

Če želite shujšati v predelih, kjer se je nabrala odvečna maščoba (trebuh, boki, zadnjica, ...), je Forskolin kot naročen za to, saj uživanje Forskolina povzroči povečano razgradnjo maščob prav na teh predelih.

Vendar to ni edini pozitiven učinek, ki ga ima uživanje Forskolina.

1. Forskolin razgrajuje odvečno telesno maščobo

S povečano proizvodnjo rednosti cikličnega adenozin monofosfata (cAMP) v celicah vaše telo lažje razgrajuje maščobna tkiva okoli trebuha, stegen, zadnjice in drugod. In to še ni vse - cAMP pomaga telesu kuriti maščobe tako, da stimulira proizvodnjo encimov in hormonov, ki vzpodbujajo metabolizem in kurijo odvečne kalorije. To preprečuje, da bi se na vašem telesu nalagala nova maščoba in topi obstoječo odvečno maščobo.

 

2. Forskolin zavira apetit - manjkrat boste lačni

Razgrajeno maščobo telo uporablja kot vir energije. Zaradi tega boste manjkrat lačni in polni energije ves dan.
Prva stvar, ki jo boste opazili, ko boste začeli z jemanjem Forskalina, da je nenadoma izginila potreba po prenajedanju in stalni želji po prigrizkih. S tem boste avtomatsko zmanjšali število vaših dnevnih obrokov in seveda tudi število dnevno zaužitih kalorij.

 

3. Povečanje ravni testosterona - več mišične mase

Višja raven testosterona pospešuje proces sinteze proteinov. Namesto maščob telo tako shranjuje proteine. To privede do postopnega zmanjševanja maščob in več mišične mase. Večja mišična masa pa pomeni več porabnikov kalorij in hkrati boljši in hitrejši metabolizem.

 

4. Povečana vrednost hormona ščitnice - hitrejša presnova

Ženske, starejše od 40 let, se množično soočajo s povečanim nalaganjem maščobnih oblog v telesu. Razlog za to je upad delovanja ščitnice zaradi starosti. Posledica je počasnejši metabolizem, ki zmanjša hitrost izgorevanja kalorij. Rezultat je hitro povečanje telesne mase. Forskolin poveča izločanje ščitničnega hormona, ki poveča hitrost presnove v telesu. To vodi do izgube dodatnih maščob..

 

5. Forskolin gradi pusto mišično maso -
namesto maščobe čvrste mišice in napeta koža

Forskolin dviguje raven ščitničnih hormonov in raven testosterona, kar naravno vodi k povečanju tako kurjenja maščob kot ustvarjanju puste mišične mase, kar z drugimi besedami pomeni, vaši "obroči" okorg trebuha se bodo začeli spreminjati v lepo, ravno, napeto površino..

250 mg Forskolin • 20 % izvleček

Najmočnejši izdelek na trgu!

Kako se znebiti maščobnih oblog okoli trebuha?

 

 

  • Zmanjšuje apetit in hrepenenje po hrani.

  • Najmočnejši Forskolin na našem trgu.

  • Odstranjuje odvečno maščobo s telesa.

  • Forskolin vzemite 2x dnevno pred obroki.